İnönü İlkokulu

Vizyon: ALANINDA ÖNDER KURUM OLMAK

Misyon: Biz İnönü İlkokulu olarak Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda Atatürk ilkelerine bağlı, Cumhuriyeti koruyan ve yücelten, milli ve manevi değerlerini bilip koruyup geliştiren, araştıran, sorgulayan, düşünen, bilimden güç alan, çevre bilincini kazanmış, ülkesini ve milletini seven, öğrendiklerini davranışa dönüştüren toplumsal kültürel ve sportif etkinliklerde başarılı, devletimizi dünya devletleri içerisinde hak ettiği yere getirecek mutlu bireyleri yetiştirmek istiyoruz.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim-öğretim yılında Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resim yarışmasında 3/D sınıfı öğrencisi Ceren DEMİRCİ, İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışmasında 4/B sınıfı öğrencisi Elif Sultan UZUN, İstiklal Marşı Resim yarışmasında 2/B sınıfı öğrencisi Zeynep Nisa YAYLIOĞLU dereceye girerek 3. olmuşlardır. Yine 2018-2019 Eğitim-öğretim yılında Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Satranç turnuvasında okulumuz 3/C sınıfı öğrencisi Ahmet KOÇ dereceye girerek 3. olmuştur. Ayrıca 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında yapılan BİLSEM grup tarama sınavında 2/B sınıfı öğrencilerinden Fatma MAVUŞ,Bertuğ ÖZ,Enes CESUR,Mevlüt DANACI,Hüseyin Rauf AKÇAGÜN ve Tenzile Yağmur ERDOĞAN başarılı olarak bireysel değerlendirme sınavına girmeye hak kazanmıştır.BİLSEM bireysel değerlendirme sınavında 2/B sınıfı öğrencilerinden Bertuğ ÖZ,Enes CESUR,Mevlüt DANACI,Hüseyin Rauf AKÇAGÜN başarılı olarak BİLSEM okullarında eğitim görmeye hak kazandılar. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında İlçemizde düzenlenen Akıl ve zeka oyunları yarışmasında 4/C sınıfından Ali Talha ÖZTÜRK Qbitz dalında birinci,4/C sınıfından Necdet Kerem PEKTAŞ Equilibro dalında dördüncü,4/C sınıfından Mustafa Alp KOÇAK Pentago dalında dördüncü ve Ceyhan Huzeyfe DÜĞEROĞLU Mangala dalında dördüncü olmuşlardır. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında yapılan BİLSEM grup tarama sınavında 3-B sınıfından Zeynep Nisa YAYLIOĞLU genel yetenek ve resim alanında,3-B sınıfından Enes CESUR resim alanında,3-A sınıfından Deniz BİRGÜL ve Servet KÜÇÜKKAĞNICI genel yetenek alanında,2-C sınıfından Zeyit Ali ERYÖRÜK genel yetenek ve resim alanında başarılı olarak bireysel değerlendirme sınavına girmeye hak kazanmışlarıdır. Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere adlı proje yarışmasında il ikincisi olmuştur.

Saatler: 08:45-12:15 ---- 13:35-15:10
Servis Bilgisi: Öğrencilerimizin bir kısmı özel servislerle gelip gitmektedir.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları,Satranç Turnuvası,Akıl ve Zeka Oyunları yarışması
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://inonuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BEHLÜLBEY MAH. İBRAHİM BEKTAŞ CAD. NO 32 ILGIN / KONYA

Yerleşim Yeri - https://goo.gl/maps/L2nWzuBQXCq

Adres - BEHLÜLBEY MAH. İBRAHİM BEKTAŞ CAD. NO 32 ILGIN / KONYA

Ulaşım Karayolu, demiryolu.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konya merkeze 90km.